7 moduri amuzante și realiste de a anunța că ai amânat nunta în 2023

Amânarea unei nunți poate fi o veste greu de dat, dar cine a spus că nu poate fi făcută într-un mod amuzant și creativ? Iată 7 idei pentru a transforma această situație într-o ocazie de a te conecta și de a te distra cu invitații tăi:

  1. Conferință de familie pe Zoom: Organizează o conferință de familie pe Zoom și anunță noua dată a nunții în stil mare. Poți chiar să faci un PowerPoint pentru a adăuga un plus de dramatism.
  2. Site-ul nunții: Dacă ai un site al nunții, transformă anunțul într-o vânătoare de comori digitală. Ascunde indicii pe site care să conducă la descoperirea noii date.
  3. Grup de Facebook sau WhatsApp: Creează un quiz sau un joc în grupul de Facebook sau WhatsApp al nunții. Câștigătorul primește onoarea de a anunța noua dată.
  4. Email sau SMS: Trimite un email sau SMS cu un ghicitoare sau un rebus care, odată rezolvat, dezvăluie noua dată a nunții.
  5. Apel telefonic: Pentru invitații mai în vârstă, organizează un apel telefonic în stilul unui concurs radio, unde ei trebuie să ghicească noua dată.
  6. Invitații: Dacă nu ai împărțit deja invitațiile, adaugă un element surpriză, cum ar fi un bilet de loterie fals cu noua dată ca premiu mare.
  7. Invitație digitală: Creează o invitație digitală interactivă, cum ar fi un joc simplu sau o animație, care dezvăluie noua dată la sfârșit.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *