Cum să alegi rochia de mireasă potrivită pentru forma corpului tău – Partea II – Mar

Dacă ai o formă de corp de măr, adică ai umerii mai lați decât șoldurile și o talie mai puțin definită, atunci acest ghid este pentru tine. Alegerea rochiei de mireasă perfecte pentru forma ta de corp poate părea o sarcină dificilă, dar cu câteva sfaturi și trucuri, vei putea să găsești rochia care să te facă să te simți ca o regină în ziua nuntii tale.

Ce să cauți la o rochie de mireasă pentru forma de corp „Măr”

  1. Rochii în stil imperiu: Rochiile în stil imperiu au talia plasată chiar sub bust, ceea ce face ca atenția să fie îndreptată către partea superioară a corpului și să flateze talia. Aceste rochii sunt adesea o alegere bună pentru femeile cu formă de corp de măr, deoarece ele echilibrează proporțiile corpului și creează iluzia unei talii mai definite.
  2. Rochii A-line: Rochiile A-line sunt strâmte în partea de sus și se lărgesc treptat către jos, asemănător cu forma literei „A”. Aceste rochii sunt ideale pentru femeile cu formă de corp de măr, deoarece ele accentuează partea superioară a corpului și ascund zona taliei.
  3. Decolteuri în V sau U: Decolteurile în V sau U sunt foarte flatante pentru femeile cu formă de corp de măr, deoarece ele atrag atenția către bust și alungesc silueta.

Sfaturi pentru probarea rochiilor de mireasă pentru forma de corp „Măr”

  1. Încearcă diferite stiluri: Chiar dacă știi ce stiluri de rochii sunt cele mai flatante pentru forma ta de corp, nu te limita doar la acestea. Încearcă diferite stiluri și vezi cum te simți în ele. S-ar putea să fii surprinsă de ce îți place!
  2. Nu te grăbi: Alegerea rochiei de mireasă este o decizie mare, așa că nu te grăbi. Dacă ai nevoie de timp pentru a te gândi, ia-ți timp.
  3. Încredere în tine: Indiferent de forma corpului tău, cel mai important lucru este să te simți frumoasă și încrezătoare în rochia ta de mireasă. Alege o rochie care să te facă să te simți ca tine însăți și care să îți reflecte personalitatea.

Alegerea rochiei de mireasă perfecte pentru forma ta de corp este o parte esențială a planificării nuntii tale. Cu cercetare, planificare și un pic de răbdare, vei putea să găsești rochia care să îți reprezinte stilul și personalitatea într-un mod care este unic pentru tine.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *