Cum să îți alegi culoarea tematică pentru nunta ta în 2023

Alegerea unei culori tematice pentru nunta ta poate fi o decizie dificilă. Culoarea pe care o alegi va influența multe aspecte ale nunții tale, de la invitații la decorațiuni și chiar la rochia ta de mireasă. În 2023, culoarea anului, conform Pantone, este Viva Magenta – o nuanță vibrantă și plină de viață. Iată câteva sfaturi despre cum să îți alegi culoarea tematică pentru nunta ta.

1. Consideră locația

Locația nunții tale poate influența alegerea culorii tematice. Dacă nunta ta va avea loc în aer liber, s-ar putea să vrei să alegi culori care se potrivesc cu peisajul natural. Viva Magenta poate adăuga un pop de culoare la o locație cu mult verde.

2. Ține cont de sezon

Anumite culori se potrivesc mai bine cu anumite sezoane. Viva Magenta este o culoare vibrantă și caldă, care se potrivește perfect cu primăvara și vara.

3. Reflectă-ți personalitatea

Culoarea tematică a nunții tale ar trebui să reflecte personalitatea ta și a partenerului tău. Dacă vă place să ieșiți în evidență și să vă exprimați prin culori vii, Viva Magenta ar putea fi alegerea perfectă.

4. Asigură-te că se potrivește cu restul culorilor

Culoarea tematică a nunții tale va trebui să se potrivească cu restul culorilor pe care le alegi pentru decorațiuni, flori și ținute. Asigură-te că Viva Magenta se potrivește bine cu restul paletei tale de culori.

5. Gândește-te la modul în care va arăta în fotografii

Culoarea tematică a nunții tale va apărea în multe dintre fotografiile tale de nuntă. Gândește-te la modul în care Viva Magenta va arăta în diferite setări și lumini.

Alegerea culorii tematice pentru nunta ta este o decizie importantă, dar și o oportunitate de a fi creativă și de a-ți exprima personalitatea. Fie că alegi Viva Magenta sau o altă culoare, asigură-te că este una care te face să te simți fericită și entuziasmată pentru ziua ta specială.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *