Idei creative pentru mărturii de nuntă în 2023

Mărturiile de nuntă sunt o modalitate minunată de a mulțumi invitaților pentru că au fost alături de voi în cea mai specială zi din viața voastră. Dar cum să alegi mărturiile perfecte care să se potrivească cu stilul și personalitatea voastră? Iată câteva idei creative pentru mărturii de nuntă în 2023:

  1. Mărturii comestibile: De la bomboane personalizate, la miere locală sau ulei de măsline, mărturiile comestibile sunt întotdeauna o alegere populară. Poți să le personalizezi cu etichete cu numele voastre și data nunții.
  2. Plante în ghiveci: O plantă în ghiveci, cum ar fi un cactus sau o suculentă, este o mărturie de nuntă care continuă să crească, la fel ca dragostea voastră. Alegeți plante care sunt ușor de îngrijit, astfel încât toți invitații să le poată menține în viață.
  3. Amintiri personalizate: De la magneti de frigider cu poza voastră, la brelocuri sau pahare de vin personalizate, aceste mărturii de nuntă sunt o amintire durabilă a zilei voastre speciale.
  4. Semne de carte: Dacă sunteți un cuplu de cititori înrăiți, un semn de carte personalizat poate fi o mărturie de nuntă perfectă. Poți să adaugi un citat despre dragoste sau să le gravezi cu numele voastre și data nunții.
  5. Donatii caritabile: În loc de o mărturie tradițională, puteți face o donație în numele fiecărui invitat la o cauză care vă este dragă. Oferiți-le invitaților o notă care explică donația și de ce este importantă pentru voi.

Acestea sunt doar câteva idei creative pentru mărturii de nuntă în 2023. Indiferent de ce alegeți, asigurați-vă că mărturiile voastre sunt un reflect al personalității și stilului vostru ca cuplu.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *